Real Madrid keerde de koers om en versloeg Stuttgart en won de eerste wedstrijd van de Champions League

Comments · 3 Views

In een spannende wedstrijd versloeg Real Madrid Stuttgart thuis met 3-1 met twee doelpunten in de laatste minuut, waarmee hun weg naar het verdedigen van de Champions League begon. Stuttgart presteerde sterk in de beginfase van de wedstrijd en bedreigde het doel van Real Madrid verschillende keren, maar de heroïsche prestatie van Real Madrid-doelman Thibaut Courtois maakte de aanval van de tegenstander onschadelijk. Hoewel de twee teams in de eerste helft niet scoorden, doorbrak Real Madrid aan het begin van de tweede helft snel de impasse met Mbappé, die de nummer 9 Real Madrid voetbalshirt droeg Champions League.

Ondanks dat hij de leiding nam, gaf Stuttgart niet gemakkelijk op. In de 68e minuut maakte Uddhav met een kopbal de stand gelijk voor Stuttgart, waardoor Real Madrid opnieuw onder druk kwam te staan. Real Madrid ging echter niet failliet, maar toonde een vasthoudende vechtlust. In de 83e minuut nam invaller Modric een hoekschop en Antonio Rudiger scoorde met een kopbal om de ploeg weer op voorsprong te helpen. voetbal pakje Real Madrid kreeg eerder de kans om via een strafschop de voorsprong uit te breiden, maar de scheidsrechter maakte de strafschop ongedaan.

Aan het einde van de wedstrijd bezegelde Real Madrid de overwinning met een afstandsschot van invaller Endrick en werd de stand vastgesteld op 3-1. Dit doelpunt zorgde niet alleen voor de overwinning van Real Madrid, maar maakte Enderrick ook tot de jongste Champions League-scorer in de geschiedenis van de club. Courtois werd verkozen tot speler van de wedstrijd vanwege zijn solide prestatie. Hij prees de aanval van Stuttgart en was opgelucht dat het team uiteindelijk won. Real Madrid is de Champions League-campagne goed begonnen met een overwinning, maar staat op het punt om in de groepsfase sterkere tegenstanders te ontmoeten, zoals Liverpool, AC Milan en Borussia Dortmund.