Manchester City står inför en avgörande vecka, kan de vinna ännu en titel?

Comments · 22 Views

Manchester City står inför en avgörande vecka, kan de vinna ännu en titel?

I den andra delen av semifinalen i Champions League flyttade Manchester City och Real Madrid till Etihad Stadium för toppmötet. De två sidorna kämpade sig fram till ett oavgjort resultat i den första matchen, så kan City slå Real Madrid i nästa drabbning?

İlkay Gündoğan, som bär Manchester Citys tröja med nummer 8, gjorde två mål i ligan förra helgen när City slog Everton med 3-0 på bortaplan, och med Arsenal som förlorade hemma är Premier League-titeln den här säsongen utan tvekan Citys att vinna. I den första matchen var försvararen Natan Ake frånvarande på grund av skada. Ake var borta med en skada, så kommer Natan Ake att vara tillgänglig den här veckan för Citys möte med Chelsea? Kommer Natan Ake att kunna spela den här veckan mot Chelsea? Och kan City slå Chelsea?

För Manchester City skulle en ny seger mot Chelsea räcka för att vinna "dubbeln". Chelsea har bara gjort 36 mål hittills, samma antal som Erling Harland. De flesta anser att detta inte är Chelseas egen nivå.

City har haft en avgörande vecka i sin titelvinst, så låt oss se hur de slår sig fram härnäst! Vi får se vad som händer härnäst! För er som gillar City, kom och hämta en skräddarsydd City fotbollströja barn från vår hemsida!

Comments