Bayern München verdsetter kvaliteten til hver motstander

Comments · 559 Views

Bayern München verdsetter kvaliteten til hver motstander

Bayern Münchens suksess er uatskillelig fra en god holdning, og de undervurderer aldri kvaliteten til noe lag. I denne Champions League er Bayern Münchens motstander Villarreal. Mange er lettet for Bayern, de mener at Villarreal må være underlegne sine motstandere. Selv om alle undervurderer styrken til Villarreal, legger Bayern München stor vekt på styrken til dette laget.

Ingen lag har nådd Champions League-kvartfinalen, og Villarreals evne til å slå Juventus er et bevis på kvaliteten deres. Bayern München tror ikke motstanderne er svake i neste runde, men de vet veldig lite om dem. Bayern München har ennå ikke spilt i Champions League for Villarreal, så de må forberede seg på en mer omfattende strategisk modell.

Bayern München tapte i kvartfinalen forrige sesong, så de vil møte hver ny kamp denne sesongen. Robert Lewandowski gikk glipp av forrige sesongs kvartfinale på grunn av skade, så i år ønsker han å ha på seg en Bayern München-skjorte og nå finalen. Robert Lewandowski har ennå ikke sagt ja til en ny kontrakt med Bayern München og er ikke sikker på om draktsett fotball hans vil bli byttet. Uansett hvor Robert Lewandowski avslutter sin karriere neste gang, må han gjøre det bra i denne Champions League.

Comments