Vegas Golden Knights voittaa Edmonton Oilers 6-4

Comments · 121 Views

NHL:n Stanley Cupin pudotuspelien toisen kierroksen ensimmäinen ottelu pelattiin keskiviikkona Vegas Golden Knightsin ja Edmonton Oilersin välillä. Molemmat osapuolet ovat vahvoja joukkueita läntisessä konferenssissa, ja kamppailua odotettiin kovasti. Lopulta Vegas Golden Knights voitti Edmonton Oilersin 6-4 ja siirtyi johtoon.

Edmonton Oilers Pelipaita iski ensin ja teki pian maalin sentteri Draisaitlin toimesta. Vegas Golden Knights ei kuitenkaan jäänyt jälkeen, sillä Ivan Barbashev korjasi maalin tasoihin ennen ensimmäisen erän loppua.

Pelin jatkuessa hyökkäystahti kiihtyi huomattavasti molemmilla puolilla. Golden Knightsin Michael Amadio ja Mark Stone tekivät peräkkäiset maalit nostaen tilanteen 3-1:een, mutta Oilers ei kuitenkaan luovuttanut, sillä se onnistui murtautumaan läpiajoon päätyrajalta ja kaventamaan johtoaseman 2-3:een.

Kolmannessa erässä peli kiristyi entisestään. Golden Knights Pelipaita teki kaksi maalia ennen erän loppua ja auttoi joukkueensa 6-4-voittoon Oilersista.

Ottelu oli todella jännittävä, Golden Knights näytti tehojaan molempien joukkueiden tehdessä tasaisesti maaleja. Huomionarvoista on, että Vegas Golden Knightsin maalivahti oli erinomainen, tehden useita loistavia torjuntoja avainhetkillä säilyttääkseen voiton joukkueelleen.

Koko ottelu oli täynnä kiivasta kilpailua ja vaihtuvia tilanteita, Jääkiekko Pelipaidat Lasten jotka pitivät fanit viihdyttävinä. Molempien joukkueiden on valmistauduttava paremmin seuraavaan otteluun ja taisteltava voitosta.